Rôzne

Vychutnajte si pohodu na Zemplínskej šírave: Paddleboarding, plachtenie aj skútre

Leto ešte nekončí. Pozreli sme sa na najlepšie vodné športy na zemplínskom mori, ktoré vás nebudú nudiť.

Ilustračný obrázok k článku Vychutnajte si pohodu na Zemplínskej šírave: Paddleboarding, plachtenie aj skútre
27
Galéria
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Aj keď je už pomaličky letná sezóna 2019 na Šírave za nami, návštevníci zemplínskeho mora sa s letom možno ešte nerozlúčili. Dokým praje milovníkom vodných športov počasie, vychutnávajú si pohodu priamo na vode aj vo vode.

Skúter aj plachetnica

Ľudia k slovenskému moru mierili nielen kvôli kúpaniu sa, ale aj pre lásku k vodným športom. Túžili ste sa niekedy plaviť na plachetnici? Zemplínske more, ktoré prirovnávajú často k zátokám Jadranu, ponúklo počas sezóny aj takýto nevšedný zážitok.

Relax pri vode zabezpečila zábava na vodnom skútri. Za zmienku stojí aj plavba zo strediska Hôrka okolo celého severného pobrežia povedľa hotelov a pláži až na Sĺňavu a späť.

Adrenalínové športy

Na Zemplínskej šírave sa počas slnečných dní stretli milovníci adrenalínových zážitkov, vodných športov aj ďalšej letnej zábavy pri vode. Šíravu počas letných prázdnin ovládli tiež adrenalínové športy a dominoval aj flyboard.

Medvedia hora ponúkla napríklad prenájom kajakov a kanoí. Spokojní boli hlavne ľudia, ktorí leto milujú a mohli sa do sýtosti vyblázniť pri vode. Na niektoré vodné športy na šíravskom mori sme sa boli pozrieť s naším fotoobjektívom.

Pozrite si letné obrázky z vodných športov na Šírave.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia.

Aj takto si môžete vychutnať letnú pohodu na Zemplínskej šírave
27
Galéria
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM