Zuzana Ročeňová Rôzne

Vychutnáme si pravú jarmočnú atmosféru: Prvé info o chystaných jarných trhoch!

S prichádzajúcou jarou sa môžeme chystať aj na obľúbené trhy v našom meste, ktoré vypuknú už čoskoro. Počas dvoch dní si budeme môcť vychutnať tú pravú atmosféru pouličných trhov a čo to si aj nakúpiť.

Ilustračný obrázok k článku Vychutnáme si pravú jarmočnú atmosféru: Prvé info o chystaných jarných trhoch!
Foto: Zuzana Ročeňová / Zdroj: Dnes24.sk

Jar v Michalovciach oživí už 15. ročník Jarných trhov, ktoré sem lákajú množstvo obchodníkov a kupujúcich, nielen z nášho okolia. Na čo všetko sa môžeme tešiť?

Obchodná a Sládkovičova ulica v dňoch 30.04.2015 – 01.05.2015 poriadne ožije. Bohatý program dvojdňového podujatia je spojený s hudobnými a divadelnými vystúpeniami, obľúbenými trhmi, športovými turnajmi i ukážkami prác ľudových remeselníkov. Na svoje si prídu aj vyznávači chutného jedla a tradičných regionálnych špecialít.

Okrem tkaných výrobkov je jarmok plný aj ďalších – rezbárskych, kováčskych, košikárskych, keramických, maliarskych, či iných produktov. Nebude samozrejme chýbať ani obľúbená uličku remesiel. K trhom okrem ukážky tradičných remesiel a predajných stánkov patrí aj zábava.

Trhy budú otvorené vo štvrtok už od 8:00 do 18:00 hod a piatok od 8:00 do 20:00. Stánky s reštauračným občerstvením budú otvorené vo štvrtok od 8:00 do 24:00 a v piatok od 8:00 do 22:00.

Slávnostné otvorenie 15. ročníka Jarných trhov sa uskutoční v centre Michaloviec na Námestí osloboditeľov vo štvrtok (30. 4. 2015).

Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM