Tomáš Šuhajda Krimi

Vynaliezaví zlodeji úradovali: Tú istú ženu okradli na michalovskej stanici dvakrát

Michalovskí policajti objasnili kuriózny prípad krádeže, pri ktorom obvinili nielen 39-ročného Eduarda z Michaloviec, ale aj mladučkú Humenčanku. Dvojica okradla 52-ročnú ženu hneď dvakrát.

Ilustračný obrázok k článku Vynaliezaví zlodeji úradovali: Tú istú ženu okradli na michalovskej stanici dvakrát
Zdroj: TASR

Ku krádeži došlo 3. júna 2013 okolo 12,30 hod. pri nástupišti na stanici SAD v Michalovciach na Kostolnom námestí. „Obvinený oslovil 52-ročnú ženu z okresu Sobrance, že jej predá cigarety. Po jej súhlase jej do kabelky vložil kartón krabičiek od cigariet. Obvinený následne využil situáciu, keď mu chcela poškodená zaplatiť a počas toho ako si rozzipsovala bočné vrecko kabelky jej z neho odcudzil 125 eur,“ informoval košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

Okradnutú ženu ďalšie prekvapenie čakalo potom, čo zistila, že kúpené cigaretové krabičky boli plnené ústrižkami papierového kartónu.

Peniaze si rozdelili

Policajti v tomto prípade obvinili z prečinu podielnictva aj ďalšiu osobu – a to 22-ročnú Denisu z Humenného! „Obvinená sa prečinu dopustila tým, že uvedený skutok pri ktorom bola videla a ihneď po krádeži od Eduarda odcudzené peniaze prevzala a následne odišla. Neskôr sa s Eduardom stretla a peniaze si rozdelili rovným dielom,“ povedal Szabó.

V prípade dokázania viny hrozí obvinenému mužovi až dvojročné a obvinenej žene až trojročné väzenie.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM