Zuzana Ročeňová Krimi

ZÁBERY Z MIESTA požiaru luxusného BMW: Škody sa vyšplhali na tisícky eur!

Nadránom pred obytnými blokmi na Hollého ulici v Michalovciach vypukol požiar. Plamene poškodili aj vedľa stojace autá. Škody sa vyšplhali na vyše 44 tisíc eur!

Ilustračný obrázok k článku ZÁBERY Z MIESTA požiaru luxusného BMW: Škody sa vyšplhali na tisícky eur!
Zdroj: Policajný zbor SR

Ako sme vás už informovali, v skorých ranných hodinách došlo na parkovisku pred bytovým blokom na Hollého ulici v Michalovciach k požiaru motorového vozidla zn. BMW X6, ktoré požiarom úplne zhorelo. Ako informovala košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová požiar poškodil aj dve vedľa stojace vozidlá zn. Mazda a Opel Astra.

„ Michalovskej spoločnosti vznikla na vozidle BMW škoda 44 500 eur, na Mazde bola spôsobená škoda vo výške 500 eur, na vozidle Opel doposiaľ nezistená škola. Požiar na mieste lokalizovali a uhasili príslušníci HaZZ z Michaloviec,“ uviedla hovorkyňa.

Kriminalistický technik na mieste činu zaistil chemické stopy, ktoré budú skúmať experti. Pri požiari k zraneniu osôb nedošlo. „Polícia v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre trestný čin poškodzovania cudzej veci. Príčina požiaru je predmetom vyšetrovania,“ doplnila Mésarová.

Požiar BMV OBRAZOM
2
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM