Krimi

Zábery z nehody v Michalovciach: Vodič na 4 uliciach narazil do 4 vozidiel!

V Michalovciach došlo k nehode. Polícia uviedla, že vodič (30) s renaultom narazil na štyroch uliciach do štyroch vozidiel.

Ilustračný obrázok k článku Zábery z nehody v Michalovciach: Vodič na 4 uliciach narazil do 4 vozidiel!
4
Galéria

V utorok večer došlo v Michalovciach k dopravnej nehode. Podľa polície ju zavinil 30-ročný vodič, ktorý viedol osobné auto zn. Renault Fluence z parkoviska pred blokom na Rúžovej ulici.

„Pri vychádzaní narazil do zaparkovaného vozidla zn. Kia Optima. Následne na ďalších troch uliciach narazil do ďalších troch zaparkovaných vozidiel. Ani to ho nezastavilo a vo svojej jazde pokračoval až kým narazil do dopravnej značky, ktorú prevrátil a následne do stĺpu verejného osvetlenia. Po tomto náraze ostal stáť v protismere a už v jazde nepokračoval, pretože vozidlo ostalo nepojazdné,“ uviedol krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

Ten zároveň dodal, že celková škoda bola odhadnutá na 3 550 eur. „Vodič po nehode bol podrobený dychovej skúške s výsledkom 0,48 mg/l alkoholu v dychu (1,00 promile). Vodič bol umiestnený v cele policajného zaistenia a bude čeliť obvineniu zo spáchania prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky,“ povedal Szabó.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

FOTO z miesta: Renault nabúral v Michalovciach až do štyroch vozidiel!
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM