Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Zapisujte do kalendára: TOP akcie, ktoré nás v Michalovciach čakajú do konca roka

Vybrali sme podujatia, ktoré sa ešte do konca roku 2018 v našom meste uskutočnia a ktoré sú zároveň podľa nás tie najzaujímavejšie. Zoznámte sa s nimi aj vy.

Ilustračný obrázok k článku Zapisujte do kalendára: TOP akcie, ktoré nás v Michalovciach čakajú do konca roka
Zdroj: Dnes24.sk

Beh o štít mesta Michalovce

V centre Michaloviec bude 23. novembra po zotmení rušno. O 18. hodine odštartuje Beh o štít mesta Michalovce. Od námestia účastníci pobežia k Štefanikovej ulici a späť na trati dlhej 7600 metrov. Ešte pred začiatkom veľkého večerného behu sa uskutoční detský beh Memoriál Ivana Pšenka so začiatkom o 13. hodine,

Zemplínska váza

Mesto Michalovce, Tanečný klub Grácia Michalovce pozývajú verejnosť na XXIII. ročník súťaže Zemplínska váza v tanečnom športe s medzinárodnou účasťou. Ak máte radi tanec, určite si príďte pozrieť tých najlepších tanešníkov 17.11.2018 od 10:00 hod. do športovej haly Gymnázia Pavla Horova v Michalovciach.

Koleda s Veronikou Rabada

Veronika a jej šesťčlenná kapela ponúkne 7. 12. 2018 o 18:00 hod. v Mestskom kultúrnom stredisku v Michalovciach od tradičných slovenských kolied aj skladby z jej albumu Lúka, ktoré už poslucháči poznajú: Ach Janíčko, Zabudni, Ľúbim cigána Jána… Je naozaj na čo sa tešiť . Každý kto si zakúpi vstupenku dostane pri vstupe na koncert malé šesťpesničkové promo CD.

Vianočné trhy

Atmosféra tohto lákavého podujatia pravidelne dokáže vytiahnuť do ulíc množstvo ľudí. Michalovčania si už teraz môžu značiť do kalendára termín konania tejto obľúbenej akcie. Vianočné trhy v našom meste budú v dňoch 7. 12. 2018 – 8. 12. 2018 (piatok, sobota). Ak by ste nevedeli, v metropole Zemplína, to budú už 27. Vianočné trhy.

Vianoce so Sinatrom

V programe Vianoce so Sinatrom, zaznejú 8. 12. 2018 o 17:00 hod. v Mestskom kultúrnom stredisku v Michalovciach najkrajšie vianočné hity nezabudnuteľného Frankieho, ale nebudú chýbať ani slovenské koledy v netradičných aranžmánoch špičkovej formácie Ludo Kuruc Band.Jej Frontman – Ludo Kuruc je známy z TV hudobných relácií: Let‘s Dance, Bailando či Legendy popu,ale aj ako dlhoročný sólista orchestra Gustáva Broma.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM