Rôzne

Zatraktívnite si víkend v Michalovciach a okolí vďaka podujatiam: Tieto rozhodne radíme navštíviť

Aktuálny víkend vám môžu spríjemniť aj pripravené podujatia. Prinášame vám prehľad tých, ktoré počas neho radíme navštíviť v našom meste a okolí.

Ilustračný obrázok k článku Zatraktívnite si víkend v Michalovciach a okolí vďaka podujatiam: Tieto rozhodne radíme navštíviť
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Jánske ohne nad Šíravou

23. júna 2018 od 14:00 hod., Vinianske jazero

Pálenie vatry, ale aj ďalšie Svätojánske zvyky vám i tento rok poodhalí obľúbené podujatie Jánske ohne nad Šíravou. Veľká oslava Slnovratu bude pokračovať od piatka aj v sobotu. Čaká vás výstup na hrad, vatra, ale aj bohatý sprievodný program.

Močarianske dni

23. júna 2018 od 16:00 hod., Močarany – Michalovce

Občianske združenie Močarany usporiada pre verejnosť oslavné dni pri príležitosti výročí G. Zvonického. Príďte do areálu kultúrneho centra na Močarianskej ulici, kde na vás bude čakať bohatý program. Počas tejto akcie vystúpi aj Dáška Kostovčik.

Pat & Mat znovu v akcii

23. júna o 16:30 hod., Kino Centrum, Michalovce

„A je to opäť tu“ Pat a Mat, naši dvaja známi kutilovia znovu v akcii. Presťahovali sa do nových domov, kde na nich čakajú nové kutilské výzvy a nové príhody. Pre Pat a Mata nie je nič problém, či už sa jedná o boj s rojom včiel, opravu elektrickej kosačky, upchatý odpad, boj s krtkom alebo stavbu novej skalky. Pre domácich majstrov nie je žiadna komplikácia prekážkou.

Jurský svet: Zánik ríše

24. júna 2018 o 20:15 hod., Kino Centrum, Michalovce

Synonymom k Jurskému svetu sa stali slová zázrak, dobrodružstvo a napätie. Film, ktorý pomohol stvoriť jednu z najúspešnejších sérií v histórii, teraz získal nasledovníka. Vracajú sa všetci starí známi hrdinovia a jaštery a spolu s nimi aj nové druhy, ktoré sú ešte úžasnejšie a desivejšie.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM