Veronika Ondo-Cholewová Kultúra

Zavítajú k nám umelci z USA: Michalovce čaká vianočná gospel show z New Yorku

Počas vianočného obdobia sa v Michalovciach uskutoční koncert tradicionálnych gospelových piesní a černošských spirituálov. A to v podaní umelcov z USA.

Ilustračný obrázok k článku Zavítajú k nám umelci z USA: Michalovce čaká vianočná gospel show z New Yorku
Zdroj: TASR

Počas adventného obdobia sa v našom meste uskutoční gospel gala show z New Yorku. Koncert The Golden Voices of Gospel sa bude konať v Mestskom kultúrnom stredisku v Michalovciach. A to konkrétne v sobotu 16. decembra o 15. hodine.

Svetoznáma skupina

V Michalovciach budete môcť zažiť koncert tradicionálnych gospelových piesní a černošských spirituálov v podaní umelcov z USA. Nebudú chýbať ani známe skladby. The Golden Voices of Gospel je zoskupenie černošských, teda afro-amerických sólistov a muzikantov – pod vedením baptistického reverenda- pastora Dwighta Robsona.

Vianočná gospelová show v podaní nadaných černošských vokalistov a hudobníkov z New Yorku bude prehliadkou černošských spirituálov a gospelov. Svetoznáma skupina afro-amerického reverenda Robsona absolvovala stovky mimoriadne úspešných koncertov po celom svete.

Odznejú aj obľúbené hity

Skupina je veľmi obľúbená a nie náhodou s ňou spolupracovali aj svetové hviezdy ako Michael Jackson, Mariah Carey a iní. Spev černošskej gospelovej skupiny priamo z Harlemu vás dostane do tej správnej vianočnej nálady.

Gospely sú piesne s náboženským obsahom, sú to vlastne zjednodušené modlitby, ale koncerty navštevujú ľudia bez ohľadu na vieru nakoľko ide aj o výnimočnú hudobnú udalosť. V hudobnom programe odznejú aj obľúbené hity ako Hallelujah, Oh Happy Day, Swing Low a mnohé ďalšie.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: archívne

The Golden Voices of Gospel
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM