Rôzne

Zažite apríl v Michalovciach naozaj zaujímavo: TOP 10 akcií, na ktorých by ste rozhodne nemali chýbať

Nový mesiac klope na dvere. Áno, je to tak. Ani sme sa nenazdali a prichádza apríl. Zažiť sa počas neho dajú aj všakovaké zaujímavé akcie. V Michalovciach sa chystajú podujatia, ktoré by rozhodne nemali ujsť vašej pozornosti. Vybrali sme rovnú desiatku z nich.

Ilustračný obrázok k článku Zažite apríl v Michalovciach naozaj zaujímavo: TOP 10 akcií, na ktorých by ste rozhodne nemali chýbať
Zdroj: Dnes24.sk

Tak to vidíme my

1. apríla, Galéria MsKS Michalovce

Michalovskí fotografi Stanislav Orolín a František Demský si vo svojom meste pripravili výstavu pod názvom Tak to vidíme my… Prvú spoločnú výstavu mali presne pred rokom. Michalovčania Stanislav Orolin a František Demský patria zároveň medzi najstarších, ale zároveň najskúsenejších fotografov fotoklubu Zempfo Michalovce. Výstava sa uskutoční od 1. apríla do 29. apríla v malej galérii MsKS Michalovce.

Vítanie žeriavov

2. apríla o 14:00, Senné

Ornitológovia pripravujú pestrý program akcie. Jeho súčasťou bude pozorovanie operencov, prechádzka náučným chodníkom, rôzne aktivity pre deti, ukážky ľudových remesiel, ale aj prehliadka Senianskeho kaštieľa. Verejnosť môže zároveň pomôcť pri čistení náučného chodníka.

Zápas Iuventa

2. apríla o 17:30, Michalovce

Zverenky trénera Františka Urbana sa najbližšie predstavia doma v sobotu 2. apríla 2016 o 17.30 hod. proti Veselí nad Moravou, nuž a potom ich o týždeň čaká duel v Partizánskom. Doma sa naše dievčatá naposledy v základnej časti WHIL predstavia v sobotu 16.apríla 2016.

OC ZEMPLÍN oslávi 8. narodeniny

2. apríla od 15:00, OC ZEMPLÍN

Obchodné centrum Zemplín oslávi v sobotu 2. apríla 2016 svoje 8. narodeniny. Oslava bude, ako každý rok, veľkolepá a návštevníkov čaká veľa prekvapení. Od 15.00 hod. začíname detským programom, v ktorom vystúpi známa dvojica Paci Pac. Na deti čakajú súťažné stanoviská, maľovanie na tvár, bohatá tombola, jazda na koníkoch a po prvýkrát aj tvorivé dielne.

WHL Iuventa

16. apríla , Michalovce

Doma sa naše dievčatá naposledy v základnej časti WHIL predstavia v sobotu 16.apríla 2016.

Ochotnícke Divadlo pri fontáne – Super Žena

18. apríla o 18:00, MsKS

Derniéra hry – Super Žena. Vstupné: 2 eurá

Lenka Filipová a hostia

20. apríla o 18:00, MsKS

V rámci koncertného tour Concertino 2016 vystúpi česká speváčka, gitaristka a hudobná skladateľka v jednej osobe Lenka Filipová so svojimi hosťami. Spoločne ponúknu úpravy klasických skladieb a najznámejšie speváčkine hity. Koncerty plné emócií, virtuóznych muzikantských výkonov, komunikácie s publikom, množstvom hitov a nekonečná energia posúva Lenku Filipovú stále vyššie do elity československých umelcov. Právom patrí medzi najžiadanejších interpretov súčasnosti.

INFINITY ROCK TOUR 2016

22. apríl o 19:00,Mestská športová hala

Infinity Group SK prináša pre všetkych priaznivcov rockovej hudby jedinečné turné Infinity rock tour. Počas troch koncertov caka na navštevníkov bohatá nádielka kvalitnej hudby. Na pódiu sa predstaví legenda našej hudobnej scény, skupina Tublatanka za doprovodu skupín Helenine oči a Piňazi de. Príďte zažiť jedinečnú atmosféru Infinity rock tour 2016.

Robo Opatovský, Nika Karch

22. apríl o 19:00, Zlatý býk

Pozývame vás na koncert Roba Opatovského so skupinou a michalovskej speváčky Niky Karch, ktorý sa uskutoční 22. apríla o 19. hodine v Zlatom býkovi v Michalovciach.

Šesnasti Jarni Jurmarok

30. apríla

Pozývame Vás na tradičný Jarni Jurmarok v dňoch 30.4. – 1.5.2016 v Mich­alovciach. Príďte sa zabaviť, nakupovať, hodovať alebo len tak nasať atmosféru slnečných jarmočných dní.

Foto: ilustračné

Môže vás zaujímať:

Historické zábery: Prejdite sa do minulosti uličkami starých Michaloviec

Unikátne FOTO nášho siedmeho divu: Cez objektív zachytili originalitu čarovného jazera

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM