Rôzne

Zbystrite pozornosť, Michalovský okres vystríhajú pred vetrom: Až takúto rýchlosť môže dosiahnuť!

Dobré o tom vedieť! Okres Michalovce meteorológovia varujú pred vetrom. Vydaná je výstraha. Čítajte viac...

Ilustračný obrázok k článku Zbystrite pozornosť, Michalovský okres vystríhajú pred vetrom: Až takúto rýchlosť môže dosiahnuť!
Zdroj: TASR

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal pre náš okres výstrahu prvého stupňa a to pred vetrom. Tá platí až do utorka 14. mája 14:00 hod.

„V okrese Michalovce sa miestami očakáva výskyt vetra s priemernou rýchlosťou 12 – 15 m/s (45 – 55 km/h), ktorý dosiahne krátkodobo (v nárazoch) rýchlosť 18 – 23 m/s (65 – 85 km/h).,“ uviedli konkrétne meteorológovia.

Podľa SHMÚ táto rýchlosť predstavuje potenciálne nebezpečenstvo pre ľudské aktivity. „Predpokladaná rýchlosť vetra je v danej ročnej dobe a oblasti bežná, ale môže spôsobiť škody menšieho rozsahu,“ vystríhajú meteorológovia.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia.

Prednedávnom sme zrealizovali online hlasovanie o tom, kde v Michalovciach sa najlepšie býva. Ak ste to predtým nepostrehli, víťaznú lokalitu a výsledky si môžete pozrieť v tejto fotogalérii.

FOTO: Toto miesto čitatelia zvolili za naj na bývanie v našom meste!
17
Galéria
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM