Krimi

Žena (34) si zavarila: Nabúrala, ušla, policajti ju chytili a ešte veru poriadne nafúkala, to však nie je všetko!

V okrese Michalovce došlo podľa polície k nehode, z ktorej ušla žena s riadnym promile v krvi. Okrem toho je údajne podozrivá aj z iných trestných činov.

Ilustračný obrázok k článku Žena (34) si zavarila: Nabúrala, ušla, policajti ju chytili a ešte veru poriadne nafúkala, to však nie je všetko!
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Vo štvrtok (25.2.) o 11. hodine došlo podľa polície na križovatke účelových komunikácii v obci Pavlovce nad Uhom časť Ťahyňa (okres Michalovce), k dopravnej nehode po ktorej vodička z miesta ušla. Podľa policajného hovorcu žena (34) z Pavloviec nad Uhom, viedla osobné motorové vozidlo zn. Renault Clio.

„Pravdepodobne v dôsledku neprispôsobenia rýchlosti jazdy vozidla nezvládla pravotočivú zákrutu a prednou časťou vozidla narazila do skrinky elektrického rozvádzača na ovládanie čerpacej stanice a následne narazila do železnej bránky a betónového múra oplotenia rodinného domu,“ informovala policajný hovorca Alexander Szabó. Ďalej uviedol, že po nehode z vozidla vystúpila a z miesta nehody ušla. Policajti vodičku podľa správy vypátrali a vykonanou dychovou skúškou na alkohol jej namerali hodnotu 1,93 mg/l alkoholu v dychu /4,02 promile/.

„Pri nehode dvaja spolujazdci utrpeli ľahké zranenia s predbežnou dobou liečenia a PN 6 a 7 dní, tretia spolujazdkyňa (30) z okresu Trebišov, utrpela ťažké zranenia s predbežnou dobou liečenia a PN 7 týždňov,“ uviedol A. Szabó. Prípad prevzal vyšetrovateľ, ktorý začal trestné stíhanie vo veci prečinov ublíženia na zdraví a neposkytnutia pomoci.

„Vodička si však riadne zavarila, pretože je podozrivá aj zo spáchania ďalších trestných činov, ktoré sú predmetom vyšetrovania a dokazovania. Ide o prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a prečin marenia výkonu úradného rozhodnutia, keďže má uložený zákaz činnosti viesť motorové vozidlá,“ doplnil Szabó. Dodal, že pri nehode bola spôsobená celková škoda vo výške 1 100 eur. „Vodičku policajti umiestnili v cele policajného zaistenia,“ uzavrela polícia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM