Správy

Zistenia strážcov poriadku: Toto sú v Michalovciach najkritickejšie dni vandalizmu!

Aj v Michalovciach dochádza k prejavom vandalizmu, drobného výtržníctva a neprístojného správania. Ktoré dni sú podľa mestskej polície najkritickejšie?

Ilustračný obrázok k článku Zistenia strážcov poriadku: Toto sú v Michalovciach najkritickejšie dni vandalizmu!
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Metropola Zemplína, tak ako aj iné mestá, sa žiaľ, stretáva aj s prejavmi vandalizmu, drobného výtržníctva či rôzneho neprístojného správania sa. Mestská polícia Michalovce zverejnila, ktoré dni sú podľa jej zistení v tomto ohľade najkritickejšie.

Mestská polícia (MsP) v Michalovciach v priebehu roka 2016 zaevidovala 2893 priestupkov. V porovnaní s rokom 2015 je to o 408 priestupkov menej. Policajti prezradili, že podstatnú časť priestupkov proti verejnému poriadku tvoria prejavy vandalizmu, drobného výtržníctva a rôzneho neprístojného správania sa.

„Najkritickejšie dni sú piatok a sobota, kedy do mesta prichádza aj mládež z okolitých obci za účelom diskoték resp. návštevy nočných podnikov,“ zverejnila Mestská polícia v Michalovciach.

Medzi ďalšie zaujímavé zistenia michalovských strážcov poriadku patrí, že najviac priestupkov v rámci celého minulého roka bolo v našom meste v mesiaci jún. Mestská polícia tiež uviedla, že najviac spáchaných priestupkov za rok 2016 bolo v čase medzi 10. až 11. hodinou a najmenej medzi 4. až 5. ráno. Doplnila, že najviac riešených priestupkov bolo na Špitálskej ulici a najviac priestupkov bolo spáchaných osobami vo veku 38 rokov.

Foto: ilustračné

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM