Zuzana Ročeňová Krimi

Zlodej sa nezastavil ani pred bránou detského domova: Zmizol kotol i radiátory, škody sa vyšplhali na tisícky eur!

Muži zákona začali pátrať po bezohľadnom zlodejovi. Ten počas dlhšieho obdobia vykrádal detský domov v našom okrese. Škoda je značná.

Ilustračný obrázok k článku Zlodej sa nezastavil ani pred bránou detského domova: Zmizol kotol i radiátory, škody sa vyšplhali na tisícky eur!
Zdroj: Webnoviny.sk

Do jedného z rodinných domov v obci Sliepkovce (okr. Michalovce), ktorý slúži ako detský domov, sa v čase od 30.7 do 4.8. 2014 vlámal doposiaľ neznámy páchateľ.

Ako uviedla košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová páchateľ vnikol na pozemok a vlámal sa najprv do garáže, pričom odtiaľ neodcudzil nič. „Potom sa vlámal do domu, kde zo suterénu demontoval a odcudzil plynový kotol a prietokový ohrievač. Z izieb demontoval a odcudzil tri liatinové radiátory, počítačovú zostavu a rôzne kuchynské elektrické spotrebiče. Detskému domovu spôsobil krádežou vecí a poškodením zariadenia celkovú škodu vo výške 3 100 eur,“ doplnila hovorkyňa.

Michalovskí policajti v tejto súvislosti začali trestné stíhanie pre prečin krádeže a prečin porušovania domovej slobody. Polícia po páchateľovi a odcudzených veciach pátra.

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM