Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Zmeny na ukrajinských hraniciach prinesú kvalitnejšie cestovanie

Na slovensko-ukrajinskom colnom hraničnom priechode došlo k obmedzeniam. Priniesť má však kvalitnejšie služby pre ľudí.

Ilustračný obrázok k článku Zmeny na ukrajinských hraniciach prinesú kvalitnejšie cestovanie
Zdroj: Dnes24.sk

Na slovensko-ukrajinskom colnom hraničnom priechode Veľké Slemence – Mali Selmenci došlo k dočasným obmedzeniam prevádzky pre peších cestujúcich v oboch smeroch, a to z dôvodu stavebných úprav, ktoré zahŕňajú rozšírenie a úpravu pracovísk výkonu služby.

Kvalitnejšie cestovanie

Finančná správa podniká spomínané úpravy s cieľom skvalitniť podmienky pre peších cestujúcich, ktorí hraničný priechod využívajú. V období do 19. januára 2020 realizovať stavebné úpravy jednotlivých pracovísk na colnom hraničnom priechode Veľké Slemence – Mali Selmenci.

Cieľom stavebných prác je zvýšenie kvality priestorov pre peších cestujúcich. Rekonštrukčné práce si vyžiadajú čiastočné obmedzenia prevádzky hraničného priechodu na vstupe z Ukrajiny aj výstupe zo Slovenska.

Upozornenie

Colný úrad Michalovce preto upozorňuje cestujúcu verejnosť, že v uvedenom období budú uvedené práce prebiehať za plnej prevádzky hraničného priechodu.

Cestujúcich v čase dočasných obmedzení žiadame o zvýšenú pozornosť a dodržiavanie pokynov službukonajúcich príslušníkov finančnej správy.

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Michaloviec a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Pozrite si aj archívne zábery michalovských turistov v Užhorode.

Michalovskí turisti navštívili Užhorod
7
Galéria

Na hl. fotke Ukrajina, archív

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM