Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Zmrzlinári v centre Michaloviec sa už činia: Takéto nové príchute sa rozhodli zaradiť do ponuky!

Sezóna zmrzliny naberá na obrátkach. Aj v centre Michaloviec si môžete pochutiť na nejednom kopčeku. Predajcovia nám prezradili, aké nové príchute sa rozhodli zaradiť do ponuky.

Ilustračný obrázok k článku Zmrzlinári v centre Michaloviec sa už činia: Takéto nové príchute sa rozhodli zaradiť do ponuky!
3
Galéria

Medzi najobľúbenejšie chladené pochúťky zaručene patrí zmrzlina. Kopčeky tejto dobroty mnohí vyhľadávajú najmä počas teplých dní, ktoré už naberajú na intenzite.

Naša redakcia v jednotlivých prevádzkach v centre Michaloviec zisťovala, či sa rozhodli do ich ponuky zaradiť aj nejaké tohtoročné novinky, čo sa zmrzliny týka. Podarilo sa nám zistiť, že s novinkami sa rozhodlo prísť hneď niekoľko predajcov, tu sú zaujímavé info od nich.

Muffinka i slaný karamel

V prevádzke Hasan nám prezradili celú kopu ich zmrzlinových noviniek pre rok 2017. Medzi mliečne zmrzliny pridali nové s takýmito názvami: Mascarpone, Slaný karamel, Muffinka, Extra dark (zvýšený podiel čokolády), Extra strawberry (zvýšený podiel čerstvých jahôd), Extra raspberry (zvýšený podiel čerstvých malín), a medzi novinkami nechýbajú ani niektoré pomenované podľa známych sladkostí. Ak máte radšej ovocné, potešia vás nové zmrzliny ako Čierna báza, Zázvor, Limetka, mäta, či Ružový grep.

„Máme ešte aj novinky z mrazených produktov pre rok 2017. Sú to zmrzlinový zákusok (zmrzlina, malinová pasta, tortový korpus a čokoládová poleva), zmrzlinový rez (medové cesto, malinová pasta, zmrzlina, čokoládová poleva) a klasické zmrzlinové torty,“ prezradili nám ďalej v Zmrzline Hasan.

Cheesecake

Aj v prevádzke Kamberovič v uličke v pasáži sa rozhodli zaradiť do svojej ponuky i nové príchute. Pochválili sa, že každý rok ponúkajú niečo nové. „Stále robíme nové príchute,“ povedal predajca.

Michalovčania sa tak aj túto sezónu môžu tešiť na zaujímavé novinky. Už teraz potešíme najmä tých, ktoré majú radi koláčik cheesecake. „Plánujeme robiť zmrzlinu cheescake,“ prezradili nám.

Mix vanilky s griotkou

Zmrzlina Kamberi má medzi tohtoročnými novinkami zaradený aj mix vanilky s griotkou a novinkou je i zmrzlina pomenovaná ako známy energetický nápoj. „Chutí ako známy energický nápoj,“ vysvetlila nám predajkyňa. „Myslím, že ho nikde v meste neponúkajú,“ dodala a zároveň pre náš spravodajský portál doplnila, že majú aj príchute pomenované podľa známych sladkostí.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

OBRAZOM: Zmrzlinárne v centre Michaloviec, rozhodli sa prísť s novinkami!
3
Galéria
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM