Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Známy medzinárodný festival bude aj v našom meste: Uvidíme i klip o Michalovciach

Aj v našom meste sa bude konať medzinárodný festival Zlatý žobrák. Obyvateľov určite zaujme i sprievodné podujatie v podobe premiéry videoklipu o Michalovciach.

Ilustračný obrázok k článku Známy medzinárodný festival bude aj v našom meste: Uvidíme i klip o Michalovciach
Zdroj: TASR

Medzinárodný festival lokálnych televízií Zlatý žobrák 2017 bude v tomto roku aj v Michalovciach. Filmy v našom meste premietnu v stredu 7. júna v kine Centrum v Mestskom kultúrnom stredisku. Sprievodným podujatím bude premiéra videoklipu o Michalovciach z produkcie mladého rapera Tomáša Jaspera Vajdu.

Aj v našom meste

Festival Zlatý žobrák tohto roku zavíta aj do Michaloviec. V našom mesta sa naň môžeme tešiť 7. júna. Najstarší a stále jediný festival svojho druhu v Európe je považovaný za jedno z najväčších mediálnych podujatí. Rozšírením premietania filmov do troch okresných miest Košického kraja, medzi ktorými sú aj Michalovce, má podporiť rozvoj regiónu v sociálnej a kultúrnej oblasti.

V tomto roku je na festival prihlásených celkovo 280 filmov z 53 krajín. Zastúpenie majú mladí autori, produkčné spoločnosti aj lokálne televízie.

Videoklip o srdci Zemplína

V Michalovciach sa budú filmy premietať v stredu 7. júna v kine Centrum v Mestskom kultúrnom stredisku. Sprievodným podujatím bude premiéra videoklipu o našom meste z produkcie mladého rapera Tomáša Jaspera Vajdu. Jeho klip o srdci Zemplína sa bude prezentovať počas celého dňa pred každým premietaním o 9.00, 11.00, 13.00 hodine, aj pred večerným premietaním o 19. hodine.

Záverečný ceremoniál odovzdávania ocenení v jednotlivých kategóriách bude v sobotu 10. júna 2017 v Dome umenia v Košiciach. Ocenenia niektorým víťazom odovzdajú primátor Spišskej Novej Vsi Ján Volný, primátor Michaloviec Vilam Zahorčák a viceprimátor Rožňavy Dionýz Kémeny.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM