Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Známy michalovský rodák predviedol krásnu romantiku: Sledujte, ako požiadal priateľku o ruku

Známy hudobník a rodák z Michaloviec Tomáš Jasper Vajda ukázal, že má romantickú dušu. Veď si pozrite, ako svoju priateľku požiadal o ruku...

Ilustračný obrázok k článku Známy michalovský rodák predviedol krásnu romantiku: Sledujte, ako požiadal priateľku o ruku
Zdroj: Archív Jasper

Keď si Jasperova priateľka (dnes už snúbenica) sadla do kinosály, aby si pozrela film Ready Player One, namiesto trailerov sa na obrovskom plátne zjavila tvár jej priateľa, známeho hudobníka a michalovského rodáka Tomáša Jaspera Vajdu.

Začalo to futbalom

Diváci v kine si najskôr mysleli, že je to reklama, pretože Tomáš vo videu hovoril o tom, ako miluje futbalový klub Newcastle United a ako si splnil sen, keď svoj tím videl konečne hrať naživo.

Aby si splnil najväčší sen – vidieť naživo domáci gól na štadióne St. James' Park – vybral sa tam aj so svojou priateľkou Dominikou ešte v novembri na výlet. A hoci zápas s Watfordom Newcastle prehral 0:3 a domáci gól napokon nedali, Tomáš vtedy vyhral oveľa viac. Ako Jasper totiž prezradil, Dominika sa zamilovala do Newcastlu a jeho okolia. Očarilo ich najmä mestečko Tynemouth. ktoré leži asi 20 kilometrov od Newcastlu.

„Keď mi povedala, že tu by si vedela predstaviť svadbu, začal som pracovať na videu, aby som ju požiadal o ruku,“ hovorí známy hudobník. Neskôr sa na toto miesto vrátil sám, aby tam nakrútil spomínané video pre Dominiku.

Romantika v kine

„Každý deň ma robí šťastným a neviem si predstaviť život bez nej. Chcem raz s ňou mať vlastnú rodinu a ak mi to dovolí, chcem stáť po jej boku po zvyšok svojho života,“ povedal okrem iného vo videu Tomáš. Na poslednom zábere videa Jasper otváral dvere kinosály. Vtedy video na plátne v kine skončilo. No Jasper zrazu vošiel do kinosály naozaj, kľakol si pred Dominiku a požiadal ju rovno v kine o ruku.

Tomáš Jasper Vajda pre náš portál prezradil, že by mali radi svadbu o dva roky. „Domča na druhý rok bude končiť vysokú školu, takže bude mať dosť práce s diplomovou prácou, no a na ďalší rok pevne verím, že by sa mohla stať oficiálne mojou ženou,“ dodal na záver.

Nezabudnite si pozrieť spomínané VIDEO v našej priloženej galérii.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Veľká romantika zachytená na VIDEU: Takto náš známy rodák prekvapil priateľku
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM