Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Zóna bez peňazí už o pár dní: Bezplatný nákup nielen oblečenia

V meste Michalovce sa už o niekoľko dní uskutoční zaujímavé podujatie. Zóna bez peňazí môže zlákať aj vás.

Ilustračný obrázok k článku Zóna bez peňazí už o pár dní: Bezplatný nákup nielen oblečenia
Zdroj: Dnes24.sk

Ak máte doma nepotrebné, ale zachovalé a nepoškodené sezónne – zimné oblečenie aj hračky, hry, domáce potreby a iné, doneste ich v sobotu 30. 11. 2019 od 9:00 do 14:00 hod. do vestibulu MsKS v Michalovciach (Kino Centrum). Určite niekomu pomôžete alebo urobíte radosť. Z prinesených vecí bude možné si vyberať priebežne, najneskôr však do druhej popoludní.

Recyklácia vecí

Na Zónu bez peňazí môžete priniesť, odniesť alebo veci vymeniť. Nie je žiadnym pravidlom, že koľko vecí prinesiete, toľko si odnesiete a samozrejme aj naopak. Ak sa vám čokoľvek pozdáva, čo by vám mohlo poslúžiť, jednoducho si to vezmete.

Priniesť môžete oblečenie, topánky, knihy, domáce potreby, ale i hračky, CD/DVD či športové príslušenstvo. Myšlienkou tejto akcie je, aby ľudia nenakupovali stále nové veci, ale vymieňali medzi sebou už existujúce a recyklovali.

Bez peňazí

Nenoste veci špinavé, nekompletné či inak pokazené alebo poškodené. Všetko dobré, čo sa neodnesie, darujú organizátori ľuďom, ktorí to potrebujú.

Aj vďaka vám sa tak bude môcť naplniť hlavná myšlienka celej akcie – urobiť krajšie Vianoce tým, ktorí si to nemôžu prevažne pre nedostatok peňazí dovoliť. Darčeky predsa nemusia byť nové ani drahé, pokojne to môžu byť veci získané práve na Zóne bez peňazí.

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Michaloviec a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

V OBRAZOCH: Ľudia v našom meste si medzi sebou menili veci
5
Galéria

Hl. foto: archív

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM