Rôzne

Zvábia aj vás? Tieto podujatia radíme navštíviť tento týždeň v Michalovciach

Necháte sa nimi zlákať? Pozrite si, aké podujatia v Michalovciach odporúčame počas tohto týždňa zažiť na vlastnej koži...

Ilustračný obrázok k článku Zvábia aj vás? Tieto podujatia radíme navštíviť tento týždeň v Michalovciach
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Rozsvietenie stromčeka a Mikuláš

5. 12. 2018 o 17:00 hod., na Námestí osloboditeľov, Michalovce

Rozsvietenie vianočného stromčeka a ostatnej výzdoby sa v Michalovciach uskutoční už v stredu 5. decembra o 17:00 hod. Do centra príde aj Mikuláš a bude tiež mikulášsky program. Vtedy sa zároveň rozsvieti vianočná výzdoba.

Rozprávkový muzikál

6. 12. 2018 o 17:00 hod., Mestské kultúrne stredisko, Michalovce

Pútavý, ale zároveň aj poučný rozprávkový príbeh o priateľstve a ľudskej dobrote je plný piesní, zábavných scénok a prekvapivých momentov. Zažite spolu s vašimi najmenšími jedinečné muzikálové predstavenie, na ktorom sa zaručene nebudete nudiť.

Mikuláš na Hvezdárni

7.12.2018 o 18:30 hod., Hvezdáreň, Michalovce

Michalovská hvezdáreň pozýva všetky deti 7. decembra do jej priestorov. Pre najmenších chystá totiž vesmírnu rozprávku a podujatie s názvom Mikuláš na Hvezdárni. Pre deti bude vstup 1 euro a pre dospelých bezplatný vstup.

Vianočné trhy

7. – 8. 12. 2018, Michalovce

Vianočné trhy v Michalovciach sa budú konať v dňoch 7. 12. 2018 – 8. 12. 2018 (piatok, sobota). Slávnostné otvorenie sa uskutoční siedmeho decembra o 10:00 hodine na tribúne pri Mestskom úrade v Michalovciach. Počas Vianočných trhov budete môcť navštíviť aj uličku remesiel, kde uvidíte napríklad aj pečenie oblátok. Svoje výrobky tam predstavia aj jednotliví predajcovia.

Vianoce so Sinatrom

8. 12. 2018 o 17:00 hod.,Mestské kultúrne stredisko, Michalovce

V programe Vianoce so Sinatrom zaznejú v Michalovciach najkrajšie vianočné hity nezabudnuteľného Frankieho, ale nebudú chýbať ani slovenské koledy v netradičných aranžmánoch špičkovej formácie Ludo Kuruc Band. Jej Frontman – Ludo Kuruc je známy z televíznych hudobných relácií: Let‘s Dance, Bailando či Legendy popu, ale aj ako dlhoročný sólista orchestra Gustáva Broma.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk/Detské oddelenie NsP
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM