Krimi

Zvrat v prípade: Prvý vystrelil otec (†63), syn obvinený z jeho vraždy

AKTUALIZOVANÉ! 33-ročný syn, ktorý je obvinený z vraždy svojho otca (†63), mohol konať v sebaobrane. Ako prvý vystrelil otec, ktorý sa vyhrážal zabitím aj ostatným prítomným rodinným príslušníkom!

Ilustračný obrázok k článku Zvrat v prípade: Prvý vystrelil otec (†63), syn obvinený z jeho vraždy
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

K rodinnému nešťastiu došlo v piatok 5.7.2013 okolo 20.00 hod v jednom z rodinných domov v obci Baškovce (okres Humenné). Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Humennom začal trestné stíhanie a súčasne zniesol obvinenie 33-ročnému synovi zavraždeného za obzvlášť závažný zločin vraždy.

„63-ročný muž, ktorý sa aj v minulosti a bezprostredne aj pred týmto skutkom vyhrážal obvinenému (svojmu synovi) ako aj tam prítomným rodinným príslušníkom, že ich pozabíja. Tento muž prišiel do podkrovia rodinného domu, kde býva obvinený s rodinou a vystrelil brokovnicou, ktorú mal v nelegálnej držbe. Obvinený na to zareagoval taktiež streľbou smerom ku vchodovým dverám, kde stál útočník. Pri streľbe starší muž utrpel poranenia, na následky ktorých v dôsledku šoku po úraze a krvácania na mieste činu zomrel," informovala krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Obvinený syn zavraždeného bol umiestnený v cele policajného zaistenia a bude spracovaný podnet na podanie návrhu na jeho vzatie do väzby.

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM