Krimi

Martin (29) sa vykašľal na vodičák a ignoroval zákaz: Dlho si však nepošoféroval

Policajná kontrola pre Martina z okresu Michalovce dopadla horšie než čakal. Mužom zákona nemohol totiž predložiť vodičský preukaz.

Ilustračný obrázok k článku Martin (29) sa vykašľal na vodičák a ignoroval zákaz: Dlho si však nepošoféroval
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Obvineniu z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia čelí podľa polície Martin (29) z okresu Michalovce. Obvineného v stredu (4. 11.) ráno zastavili a kontrolovali michalovskí policajti.

„Viedol osobné motorové vozidlo zn. Škoda Felícia po Močarianskej ulici v Michalovciach,“ uviedol policajný hovorca Alexander Szabó. Dodal, že pri kontrole bolo zistené, že obvinený nie je držiteľom vodičského preukazu a má rozhodnutím okresného dopravného inšpektorátu, uložený zákaz činnosti viesť motorové vozidlá na dobu 60 mesiacom (do augusta 2016). „Obvineného policajti umiestnili v cele policajného zaistenia. V prípade dokázania viny mu hrozí až dvojročné väzenie,“ dodal na záver policajný hovorca.

Foto: ilustračné

Môže vás zaujímať:

Jaro (30) z nášho okresu mal vydržať už len pár dní: Sadol za volant mercedesu a toto mu teraz hrozí!

"Michalovčan Vlado (29) to prehnal: Na SNP-éčku prešiel do protismeru, nabúral do auta s vozíkom a potom to prišlo… ":http://michalovce.dnes24.sk/…rislo-218920 Bolo mu to treba? Kristián (24) prišiel o vodičák, policajti ho načapali vo vlečenom aute!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM