Rôzne

Michalovčania, užite si voľné dni poriadne: Víkendové podujatia, ktoré vám odporúčame zažiť

Blížiaci sa víkend so sebou prináša v Michalovciach akcie rôzneho druhu. My vám prinášame niekoľko tipov na podujatia, ktoré odporúčame zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Michalovčania, užite si voľné dni poriadne: Víkendové podujatia, ktoré vám odporúčame zažiť
Zdroj: TASR

LETOKRUHY V KULTÚRE

13. novembra o 18:00, Veľká sála MsKS

Mestské kultúrne stredisko pozýva všetkých nadšencov pre kultúru v našom meste na koncert pri príležitosti 30. výročia vzniku MsKS. V programe vystúpia hudobné, ale i tanečné telesá ako FS Zemplín, Divadlo pri fontáne, Slniečko, ZUŠ, SZUŠ Talentum, TŠ Grácia. Dejiskom narodeninového koncertu bude veľká sála michalovského domu kultúry. Uskutoční sa v piatok (13.11.) so začiatkom o 18.00 h. Vstup na podujatie je voľný.

LIVE MUSIC

13. a 14. novembra o 21:00, Kokteil bar Michalovce

Ako najlepšie začať víkend? Čo tak akustickým koncertom a k tomu so svetovými hitmi. Príďte si vychutnať piatkový koncert duo Flegment a v sobotu koncert p.BASARAB. Začiatok je naplánovaný o 21. hodine a vstup je voľný. Avšak, odporúča sa rezervácie stolov na čísle 0948368182.

KABARET VYCHODŇAR

14. novembra o 16:00, budova nového Denného centra v Močaranoch

Špeciálny kabaret divadla KĽUD pozýva milovníkov zábavy, kabaretu a vtipu na originálne predstvanie, ktoré sa uskutoční v sobotu 14. novembra o 16:00 v budove nového Denného centra v Močaranoch.

ZÁPASY VO FLORBALE

14. novembra o 16:00, 15. novembra o 12:00,

Aj keď v najvyššej florbalovej Extralige žien odohrali hráčky nováčika súťaže Eastern Wings Michalovce už sedem zápasov, ešte ani raz sa nepredstavili vo svojej domovskej Mestskej športovej hale. A tak si premiéru vo svojej domovskej hale odkrútia až tento víkend, keď najskôr v sobotu 14. novembra o 16.00 hod. v rámci deviateho kola privítajú celok VŠK FTVŠ Hurikán Bratislava a v nedeľu 15. novembra o 12.00 hod. v stretnutí desiateho kola družstvo ŠK Slávia SPU DFA Nitra.

NA ZEMPLÍNE TAK

16. novembra o 17:00, MsKS Michalovce

FSk Mihaľovski nevesti i beťare v spolupráci s mestom Michalovce vás pozývajú už na V.ročník festivalu na Zempliňe tak, ktorý sa bude konať v pondelok 16. novembra o 17. hodine v Mestskom kultúrnom stredisku v Michalovciach. V programe vystúpia aj Jožko-Jožka a folklórny súbor Vargovčan, Laborec, Fsk Viňančan a Moravančan. Už po piatykrát uvidia Michalovčania vo varošu Mihaľovski ňevesti i beťare, tak ako sa na Zemplíne patrí. Po minulé ročníky to boli fašiangové tradície, jarné chorovody, močenie konope, pozdišovské hrnčiarstvo, kračun na valale.

Foto: ilustračné

Môže vás zaujímať:

Jubilujúce Mestské kultúrne stredisko plánuje ďalšie investície: Narodeniny oslávi o pár dní veľkým koncertom

Mihaľovski ňevesti i beťare še richtujú do varoša: Čo všetko uvidíme a navyše zadarmo? PROGRAM vnútri

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM