Samospráva

Návrhy na nový vzhľad Kostolného námestia? Michalovčanom sa nepáčil ani jeden a... prišiel zvrat

Michalovčania mohli rozhodnúť o budúcej podobe priestoru starej autobusovej stanice. Napokon to ale dopadlo tak, že obyvatelia nevybrali ani jeden z návrhov. Radnica nám prezradila, čo v súčasnosti spracováva.

Ilustračný obrázok k článku Návrhy na nový vzhľad Kostolného námestia? Michalovčanom sa nepáčil ani jeden a... prišiel zvrat
Zdroj: Dnes24.sk

Už od začiatku vás informujeme o plánovanej rekonštrukcii priestoru starej autobusovej stanice i prácach archeológoch, ktoré sa tam začali. Ako však bude potom námestie vyzerať? Prinášame vám nové info.

Mesto nám v minulosti poskytlo vizualizácie, ktoré boli naplánované pre nový vzhľad starého autobusového nástupišťa. To čaká premena. O tom, ako presne by malo vyzerať však mohli rozhodnúť aj obyvatelia Michaloviec. Potom ale prišiel zvrat. Napokon to totiž dopadlo tak, že obyvatelia nevybrali ani jeden z návrhov.

Z pôvodných dvoch návrhov riešenia námestia, ktoré sme zverejnili na pripomienkovanie a zároveň, aby obyvatelia rozhodli, ktorý sa im páči viac, ani jeden nezískal podporu a preto ho nemôžeme prezentovať," vysvetlila hovorkyňa mesta Iveta Palečková.

Upozornila, že v súčasnosti radnica spracováva štúdiu riešenia Kostolného námestia. A tak sa ešte máme na čo tešiť. Počkať si tak treba na nové návrhy. Ale čo hovoríte vy na pôvodné vizualizácie, ktoré nezískali podporu? Pripomenúť si ich a pozrieť môžete v priloženej galérii.

Môže vás zaujímať:

Ako to vyzeralo na stanici v Michalovciach pred rokmi: Dobové FOTKY, ktoré by bola škoda si nechať ujsť!

Zábery, ktoré by bola škoda nevidieť: Zaspomínajte si na michalovský pivovar, FOTO

Archeológovia sa naplno činia v historickom jadre mesta: Dokážu prítomnosť vodnej priekopy?!

Kostolné námestie v Michalovciach uzavreli: Na mieste vyrástol plot, mesto o chystaných krokoch!

Pripomente si, ako mohlo vyzerať Kostolné námestie
15
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM