Zuzana Ročeňová Rôzne

Nové rozloženie mestskej rady i FOTO z desivej nehody: Preštudujte si to naj, čo priniesol týždeň!

V Michalovciach a okolí priniesol mnoho zaujímavého aj tretí decembrový týždeň. My sme sa pozreli na udalosti a správy, ktoré najviac zarezonovali u našich čitateľov. Pozrite si prehľad najklikanejších tém na našom spravodajskom portáli za uplynulý týždeň.

Ilustračný obrázok k článku Nové rozloženie mestskej rady i FOTO z desivej nehody: Preštudujte si to naj, čo priniesol týždeň!
Zdroj: Dnes24.sk

Dlho očakávaný projekt budovania nemocnice novej generácie v Michalovciach napreduje. Uplynulý týždeň úspešne vstúpil do ďalšej fázy príprav. Pozrite, čo je v projekte nové – Projekt nemocnice novej generácie napreduje: Vedenie podalo žiadosť o stavebné povolenie

Vážna dopravná nehoda. Podľa hovorkyne polície sa pri nej na rýchlostnej ceste R4 v Košiciach zranili štyri osoby… Viac o nehode sa dozviete v našom článku – Vážna nehoda OBRAZOM: Michalovčanka (39) s detskou posádkou vošla do protismeru, čelná zrážka s Audinou!

Máte už predstavu, kde sa zabavíte na Silvestra? Jednou z možností je stráviť vítanie Nového roka na michalovskom Námestí osloboditeľov, ktoré bude patriť skvelej hudbe s kopou dobrej zábavy a nebude chýbať ani samotný ohňostroj. Čítajte viac – Oblohu nad Michalovcami rozžiaria stovky svetiel: Pozrite si program Silvestra na námestí!

Počas ustanovujúceho mestského zastupiteľstva sa okrem sľubu primátora skladali aj sľuby novozvolených poslancov. Pozrite sa na nové rozloženie michalovského parlamentu – Kto bude mať väčšinu + ďalšie zaujímavosti: Všetko, čo by ste mali vedieť o novom zastupiteľstve!

Počas ustanovujúceho zasadnutia mestského zastupiteľstva si novozvolení poslanci okrem iného volili aj členov mestskej rady a neobišli sa ani predsedovia komisií. Kto po novom zasadne na tieto miesta? – Nové zastupiteľstvo zvolilo predsedov komisií i členov mestskej rady: Pozrite si ich mená!

Ak ste nespokojní vo svojej práci, prípadne hľadáte nejakú, poriadne si preštudujte tento zoznam. Nájdete v ňom kopec voľných miest – Voľné džoby v Michalovciach a okolí v kocke: 30 pozícií, na ktoré hľadajú posily!

Michalovce zvádzajú neľahký boj s havranmi. Aj napriek tomu, že sa miestnej samospráve podarilo znížiť ich počty, očividne sa im z nášho mesta nechce odísť. Viac o havranoch a problémami s nimi sa dočítate TU – Michalovčania bojujú s havranmi: Mesto sa ich snaží vytlačiť do okrajových časti

Vianoce sú každým dňom bližšie a cítiť to začína byť aj v uliciach Michaloviec. Predvianočný ruch vládne najmä v okolí obchodov. To, čomu dajú vianočné sviatky tiež poriadne zabrať je rodinný rozpočet. Zisťovali sme, koľko sú Michalovčania ochotní minúť za darčeky – Vianočný prieskum v našich uliciach: Michalovčania prezradili, koľko míňajú na darčeky

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM