Správy

Pred štartom leta sa do formy môžete dostať aj v mestskej plavárni: Ako si naplánovať plávanie?

Letná sezóna je na spadnutie. Pred jej začiatkom sa do formy môžete dostať aj na michalovskej plavárni. Plávanie si však dobre naplánujte.

Ilustračný obrázok k článku Pred štartom leta sa do formy môžete dostať aj v mestskej plavárni: Ako si naplánovať plávanie?

Slnečné lúče začínajú priostrovať a mnohí z nás sa už postupne tešia, kedy zrelaxujú na slniečku vo vode. Ešte predtým sa však môžete dostať do kondície na mestskej plavárni.

Plávanie si dobre naplánujte

Krytá plaváreň v Michalovciach ponúka okrem plaveckých aktivít v 25 metrovom plaveckom bazéne s teplotou vody okolo 27°C aj relax v saune či masáže. Jej návštevu si však treba dobre naplánovať a to na časy, kedy je otvorená pre verejnosť.

Pondelky sa na plaváreň zbytočne nechystajte, pretože majú sanitárny deň. Večer má bazén rezervovaný plavecký klub ORCA, rovnako ako v určité hodiny každý deň okrem soboty a nedele.

Kedy teda môžete ísť na plaváreň? Plávanie si pozorne naplánujte, pretože otváracie hodiny sa menia. V stredu od 14. do 16. hodiny a od 19. do 20. hodiny. Zaplávať si môžete aj vo štvrtok od 18. do 20. hodiny. Posledný deň v týždni môžete ukončiť vo vode od 14. do 16. hodiny a od 18. do 20. hodiny.

Za pár centov

Technické a záhradnícke služby mesta Michalovce ako správca kúpaliska a sauny informovali, že držitelia senior karty v meste Michalovce môžu využívať bazén v dňoch: utorok – nedeľa vo vyhradených hodinách pre verejnosť za poplatok 0,05 eur. „Každú sobotu budú mať k dispozícii za zvýhodnený poplatok 1,05 eur bazén a saunu na 1 hodinu v čase od 12. hodiny do 13. hodiny,“ doplnili. Od 13. do 19. hodiny môžu bazén využiť všetci ostatní. V nedeľu môžu milovníci plávania vo vode môžu relaxovať od 10. až do 17. hodiny.

Môže vás zaujímať:

Plaváreň zadarmo, bezplatné parkovanie, voľný vstup na kultúru: Ktorí Michalovčania majú takéto výhody?

Osvetlenie v Michalovciach je už kompletne zmodernizované: Dočkali sa aj priechody, v meste nasadili šetriče

Sezóna letných terás je tu: V Michalovciach si posedenie môžete vychutnávať už na vyše dvoch desiatkach

Ak v ňom obľubujete relax, možno zaujmú aj vás: 13 zaujímavých cifier o michalovskom kúpalisku

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM