Krimi

Stano (32) z Michaloviec šoféroval svoju audinu riadne pod parou: Neuveríte, kde ho chytili!

Niektorí vodiči majú odvahu ale na nesprávnom mieste. Stano (32) na Audi A8 je toho presným príkladom.Teraz mu hrozia dva roky natvrdo!

Ilustračný obrázok k článku Stano (32) z Michaloviec šoféroval svoju audinu riadne pod parou: Neuveríte, kde ho chytili!
Zdroj: TASR

Policajti to opakujú neustále a rozdávajú pokuty ako na bežiacom páse. Napriek tomu sa vždy niekto nájde, kto sadne za volant pod vplyvom a ohrozuje tým nielen svoju bezpečnosť. Stanovi podľa policajtov, hrozí dvojročné väzenie.

Jazdil pred budovou polície

Michalovskí dopravní policajti z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia a z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky obvinili Stanislava (32) z Michaloviec. „V utorok nadránom viedol osobné motorové vozidlo zn. Audi A8 na parkovisku pred budovou michalovského policajného okresného riaditeľstva,“ informovala policajná hovorkyňa Jana Mésarová, ktorá dodala, že Michalovčana následne zastavili. Kontrolovala ho policajná hliadka.

Nafúkal so zákazom šoférovania

Vodič sa podľa polície podrobil dychovej skúške s pozitívnym výsledkom 1,22 mg/l, čo je v prepočte 2,54 promile. „Následne policajti zistili, že vodič viedol vozidlo aj napriek uloženému zákazu činnosti viesť motorové vozidlá všetkého druhu,“ uviedla J. Mésarová. Obvinený muž bol umiestnený do cely policajného zaistenia. „V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na dva roky,“ uzavrela polícia.

Môže vás zaujímať:

Mária (47) z nášho okresu si to valila na svojom fiate, až kým ju nestopla hliadka: Nafúkala až-až!

Muž (45) jazdil po Michalovciach s takmer 3,5 promile: Taxikár to vyriešil jedným ťahom, policajti na hotové!

Michalovčan Vlado (29) to prehnal: Na SNP-éčku prešiel do protismeru, nabúral do auta s vozíkom a potom to prišlo…

Vodič (25) zachytil na prechode chodcu (65), manželka dostala infarkt: Kto z trojice nafúkal?

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM