Správy

Súťaž o najkrajšie mesto o pár dní končí: Michalovce sa vyšplhali na takúto priečku!

Poznáme postavenie Michaloviec v súťaži o najkrajšie mesto. Michalovčania a ľudia milujúci toto mesto to nenechávajú na náhodu a takto sa to premieta do priebežného rebríčka. Všetko sa ale ešte dá zmeniť.

Ilustračný obrázok k článku Súťaž o najkrajšie mesto o pár dní končí: Michalovce sa vyšplhali na takúto priečku!
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Dnes je už len pár dní do konca súťaže a Michalovciam patrí v konkurencii 139 miest 60. priečka. Za nami sú blízke Sobrance na 62. mieste. Darí sa aj blízkemu Humennému, ktoré je na 23. mieste. Trebišov je na 52. priečke, Strážske na 53. Na prvom mieste sa zatiaľ drží Zvolen, za ním Bardejov a treťou je v priebežnom hodnotení Prievidza.

Súťaž, ktorú vyhlásil internetový portál Slovakregion, odštartovala ešte prvého apríla a definitívneho víťaza spoznáme 5. novembra 2015. Hlasovanie prebieha do 31. 10. 2015 – 12:00 hod.

Hlasovať môžu všetci, ktorí majú záujem podporiť svoje obľúbené mesto a to prostredníctvom internetu na www.slovakregion.sk, kde sa najprv treba bezplatne a nezáväzne zaregistrovať.

Hlasovať je možné maximálne jedenkrát za hodinu za to isté mesto/obec. Novým pravidlom oproti minulým ročníkom súťaže ale je, že zvíťazí mesto/obec, ktoré získa najviac hlasov a zároveň bude mať najviac užívateľov odovzdávajúcich hlas. Cieľom súťaže je poukázať na krásy našich krajov, miest a obcí.

foto: ilustračné

Môže vás zaujímať:

V súťaži o najkrajšiu obec sú v hre aj tie naše: 3 dediny z Michalovského okresu, ktorým sa darí najlepšie

Naše okolie skrýva množstvo zaujímavostí: Pikošky z obcí pri Michalovciach, o ktorých vie málokto

Autom po Dolnom Zemplíne? Prečo nie! 4 TIPY na výlet od členov klubu, ktorí do toho vidia… FOTO

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM