Správy

V Michalovciach spoja obyvateľov celého sídliska: Bytovkárov čaká veľký deň

Bytovkári, toto je niečo pre vás. V našom meste sa chystá podujatie určené panelákovým deťom aj ich rodičom. Všetko vypukne už onedlho.

Ilustračný obrázok k článku V Michalovciach spoja obyvateľov celého sídliska: Bytovkárov čaká veľký deň
Zdroj: Dnes24.sk

V športovom areáli IV. základnej školy sa v piatok 3. júna zídu obyvatelia sídliska Juh, aby si spoločne užili kultúrno-športové podujatie Deň Južanov. Rodičia s deťmi si zmerajú sily v netradičných disciplínach. Odmenou za ich snaženie bude kultúrny program.

Zábavný beh na fúrikoch

Bežný deň sa pre mnohých obyvateľov sídliska Juh opäť po roku zmeni na nepoznanie. Športový areál na VI. Základnej škole sa stane dejiskom druhého ročníka Dňa Južanov, ktorého hlavným organizátorom je mesto v spolupráci so základnými a materskými školami na sídlisku.

Obyvateľov najstaršieho michalovského sídliska čaká podujatie v piatok 3. júna o 16. hodine na tribúne. V rámci dňa je pripravných niekoľko naozaj zaujímavých športových disciplín. Vyskúšať si môžete aj taký beh s fúrikov. Rodičia si môžu zabehať so svojimi deťmi alebo spoločne zaskákať do diaľky. Pripravená je aj prekážková dráha a streľba na bránu.

Deti ukážu svoj talent

Cieľom Dňa Južanov je prezentovať mimoškolskú činnosť žiakov materských a základných škôl, ktoré sa v tomto obvode nachádzajú. Po športovom dopoludní sa Deň Južanov ani zďaleka neskončí. Na všetkých účastníkov podujatia čaká kultúrny program v areáli IV. ZŠ. Postupne na pódium vystúpia deti IX. MŠ, XIII. MŠ, IV. ZŠ, VI. ZŠ a folklórny súbor Jurošík. Unavení rodičia si tak po športových výkonoch budú môcť pri sledovaní svojich ratolestí dopriať zaslúžené občerstvenie.

Môže vás zaujímať:

FOTOREPORTÁŽ: Michalovský park sa zmenil na jednu veľkú farmu

Čítajte ako prví: Sídlisko duchov sa čoskoro premení na Gold Park! FOTO

Obnova michalovského sídliska Juh: Ako prebieha rekonštrukcia?

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM