Veronika Ondo-Cholewová Správy

Čítajte ako prví: Sídlisko duchov sa čoskoro premení na Gold Park! FOTO

Michalovčania ho poznajú ako sídlisko duchov. Tento prívlastok sa onedlho skončí. Prázdne bytovky čaká premena na atraktívnu zónu bývania s názvom Gold Park. Kedy sa začne stavať?

Ilustračný obrázok k článku Čítajte ako prví: Sídlisko duchov sa čoskoro premení na Gold Park! FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

Jedno zo sídlisk Michaloviec sa po dlhých rokoch začína meniť. Ohyzdné budovy z mesta zmiznú. Investor sa pustí do rozsiahleho dokončenia za socializmu rozostavaného mesta duchov – Sídliska SNP, ktoré vstane z popola po 20 rokoch.

Kde bude Gold Park?

Obytný komplex Gold Park sa bude nachádzať v Michalovciach v časti Stráňany, na sídlisku SNP v tichej lokalite blízko centra Michaloviec. „Do centra pešou chôdzou asi 5 – 10 minút s krásnym výhľadom na Šíravu a Vihorlat,“ informovala nás Alžbeta Danciová z Gold Park. Bývanie v Gold Parku je podľa Danciovej určené pre všetkých odhodlaných ľudí, ktorí chcú zmeniť doterajší spôsob bývania a vymeniť ho za oveľa kvalitnejší, bezpečnejší, krajší domov, ale hlavne pre tých, ktorí chcú vlastniť aktívny byt, ktorý im financie šetrí. „Prináša a nie berie.“

Výstavba sa začala

Na prácach nového sídliska sa už začalo. Gold Park tak bude čoskoro najnovším prírastkom metropoly Zemplína. „Výstavba sa začala 1.12.2015 prí­pravnými prácami,“ Danciová vysvetlila, že to znamená, že sa pripravuje a zariaďuje stavenisko vyčistením okolia stavby, odvozom smetí, oplotením a pripravením potrebných pracovných strojov a zariadení.

„Našou myšlienkou a poslaním je robiť ľudí spokojnými a šťastnými vytváraním moderného životného štýlu a prinášaním nových trendov v bývaní, pretože chceme ľuďom ukázať, že sa dá bývať úplne ináč, ako sú zvyknutí – za oveľa nižšie náklady v oveľa vyššom štandarde,“ doplnila na záver.

Môže vás zaujímať:

Cenné rady od profíkov: 5 najčastejších chýb Michalovčanov pri kúpe, či predaji nehnuteľnosti

Neslávne preslávená bytovka zvaná Titanic? Zrovnajú ju so zemou!

V Michalovciach vzniká nové sídlisko Gold Park: Pozrite si vizualizácie prví
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM