Kultúra

Vianočné koncerty ovládnu Michalovce: Pozrite si podrobný prehľad hudobnej nádielky

V našom meste sa uskutoční niekoľko vianočných koncertov, ktoré vytvoria krásnu vianočnú atmosféru. Tu sme pre vás vybrali niektoré z nich.

Ilustračný obrázok k článku Vianočné koncerty ovládnu Michalovce: Pozrite si  podrobný prehľad hudobnej nádielky
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Ani nevieme, ako to všetko zbehlo a vianočné sviatky nám opäť klopú na dvere.V Micha­lovciach sa uskutoční niekoľko zaujímavých stretnutí s hudbou.

10. decembra o 19:00 bude v rímskokatolíckom kostole Narodenia Panny Márie v Michalovciach Adventný organový koncert. Za organom bude Marek Vrábel, spev Tatiana Paľovčíková Paládiová, soprán.

11. decembra o 10:00 na tribúne pri fontáne je pripravené otvorenie, ktoré spestria vianočné koledy v podaní speváckych skupín Starši chlopi z Mihaľovec a Vánok.

13. decembra o 16:30 vo veľkej sále MsKS bude Vianočný koncert FS Zemplín.

15. decembra o 19:00 – Vianočný koncert bude mať v MsKS aj Nika Karch. Pod záštitou primátora Viliama Záhorčaka sa predstaví o 19:00 s hosťami – Mario Kuly Kollár, Beáta Dubasová, Bruno Oravec. Cena lístkov v predpredaji je 9 eur, v deň koncertu 12 eur, 16-eurový VIP balíček obsahuje lístok na koncert, pohár sektu, CD Nika Karch, darček od Avonu a 3-hodinový vstup do Thermalparku Šírava.

16. decembra o 16:30, 19:00 – Kandráčovci zavítajú do Michaloviec 16. decembra, v miestnom kultúrnom stredisku (MsKS) to vypukne od 16:30 hod. Uskutočnia sa dokonca až dva koncerty. Prvý so spomínaným začiatkom o 16:30 a ten druhý si fanúšikovia vychutnajú o 19:00 hod.

17. decembra o 15:00 v Zlatom býku v Michalovciach vystúpia členovia speváckej skupiny Vánok. S koncertom, ktorý nazvali Nesieme novinu, sa predstavia spolu so svojimi hosťami.

21. decembra – Srdečne vás pozývame na vianočné predstavenie AKO IVAN ŠŤASTIE HĽADAL, ktoré sa uskutoční v MsKS Michalovce. 1. predstavenie sa uskutoční o 15.30 hod, 2. predstavenie sa uskutoční o 18.00 hod. Lístky si môžete zakúpiť v priestoroch SZUŠ.

Môže vás zaujímať:

FOTKY z námestia v Michalovciach, pri ktorých aspoň na chvíľu podľahneme ilúzii: Zasnežené sviatky už o pár dní :)

Zaplnené námestie: Santa prišiel do Michaloviec na kamióne, deti nevychádzali z údivu! FOTO a VIDEO

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM