Rôzne

Čo prinesie jarný víkend v Michalovciach? Pestrý výber tipov na voľné dni na jedinom mieste

Ani sme sa nenazdali a ďalší víkend už klope na dvere. Čo budete robiť počas blížiacich sa voľných dní? V Banskej Bystrici môžete zažiť aj takéto lákadlá...

Ilustračný obrázok k článku Čo prinesie jarný víkend v Michalovciach? Pestrý výber tipov na voľné dni na jedinom mieste
Zdroj: TASR

Unikátny koncert v Michalovciach

21. apríla o 19:00

Hudobný projekt „Andy Warhol – Piesne mojej matky Julie“ zavíta aj do Michaloviec. Operný spevák Igor Kucer absolvuje so svojím hudobným zoskupením Igor Kucer Emotion Group turné po 15 slovenských mestách.Dnešný koncert v Michalovciach sa uskutoční o 19.00 h. Od apríla do júna navštívi Igor Kucer so svojím hudobným zoskupením viaceré mestá Prešovského i Košického kraja.

Ekobeh

Hrádok, 21. apríla o 8.30

HVEZDÁREŇ V MICHALOVCIACH organizuje 21. 4. 2016 v Lesoparku Hrádok ďalší ročník ekologickej súťaže ku Dňu Zeme EKOBEH spojenej s orientačným behom pre štvorčlenné družstvá (2 chlapci + 2 dievčatá) žiakov 5. ročníkov ZŠ v meste. Zraz účastníkov je o 8.30 hod. na parkovisku pod Hrádkom, predpokladané ukončenie súťaže do 12.00 hod. Súťažiaci nech sa dostavia v športovom oblečení.

INFINITY ROCK TOUR 2016

22. apríl o 19:00,Mestská športová hala

Infinity Group SK prináša pre všetkych priaznivcov rockovej hudby jedinečné turné Infinity rock tour. Počas troch koncertov caka na navštevníkov bohatá nádielka kvalitnej hudby. Na pódiu sa predstaví legenda našej hudobnej scény, skupina Tublatanka za doprovodu skupín Helenine oči a Piňazi de. Príďte zažiť jedinečnú atmosféru Infinity rock tour 2016.

Robo Opatovský, Nika Karch

22. apríl o 20:00, Caffe Barrique

Pozývame vás na koncert Roba Opatovského so skupinou a michalovskej speváčky Niky Karch, ktorý sa uskutoční 22. apríla o 20. hodine Caffe Barrique.

Foto: ilustračné

Môže vás zaujímať:

Tieto výrazy pochopia len praví Michalovčania: Paľe na ňe, jag znaju po našim!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM