Zuzana Ročeňová Rôzne

Michalovčania budú už čoskoro nakupovať v novej tržnici: Čo všetko vnútri nájdeme?

Michalovská tržnica svoje brány plánuje otvoriť už čoskoro. S rekonštrukčnými prácami sa pomaly končí a my sme zisťovali, aké obchody tam na nás budú čakať. Ste zvedaví?

Ilustračný obrázok k článku Michalovčania budú už čoskoro nakupovať v novej tržnici: Čo všetko vnútri nájdeme?
Zdroj: Dnes24.sk

Investor sľubuje termín dokončenia v apríli 2015. Ako informovala Iveta Jenčiková, zo spoločnosti Heon, ktorá nehnuteľnosť aj s pozemkom odkúpila, 16. marca došlo k odovzdaniu prevádzok.

Na prvom poschodí sa budú nachádzať predajne ponúkajúce rôzne výrobky. „V novej Tržnici sa môžu Michalovčania tešiť na potraviny, pekáreň, predajňu ovocia a zeleniny, čerstvých vajíčok, mäsiareň, predajňu džúsov, za studena lisovaných olejov a sušených plodov, exkluzívnu predajňu darčekových vín, alkoholu a čokolád,“ prezradila Jenčiková.

Druhé podlažie je vyhradené pre služby pre občanov. „Oprava obuvi, oprava hodín, kaderníctvo, oprava a výroba šperkov, predaj a servis počítačov, poľovnícke a rybárske potreby. Nájdete tu aj kvetinárstvo, zmenáreň, produkty pre nechtové štúdia, stávkovú kanceláriu, všetko pre domácich kutilov, galantériu, bižutériu, klenoty a podobne,“ povedala Iveta Jenčiková.

Pri nákupoch si budeme môcť odskočiť aj do raňajkárne, kaviarne a nebudú chýbať ani reštauračné zariadenia.

Čítajte tiež:

Nová michalovská tržnica: S prácami sa už finišuje, stihne sa všetko v plánovanom termíne?

Foto: archív Tržnica Michalovce

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM