Rôzne

Ostrieľaná kaderníčka z Michaloviec to prezradila: Tieto účesy najviac fičia na plesoch medzi Michalovčankami

Vlasy sú korunou krásy pre každú ženu. Aké účesy sú teraz najviac trendy na plese a aké najviac obľubujú Michalovčanky? Spýtali sme sa priamo odborníčky z kaderníckeho salónu, ktorá vie, ako na ženské vlasy.

Ilustračný obrázok k článku Ostrieľaná kaderníčka z Michaloviec to prezradila: Tieto účesy najviac fičia na plesoch medzi Michalovčankami
Zdroj: TASR

Janka Mrázová sa svojmu kaderníckemu povolaniu venuje už veľa rokov. Za ten čas jej rukami prešli stovky žien, ale aj mužov, ktorí svoju korunu krásy s dôverou vkladajú do rúk tejto šikovnej odborníčky. Ako nám Janka prezradila, okrem toho, že vlasový stylista musí sledovať módne trendy, musí sa tiež neustále vzdelávať, len tak môže svojim klientkám zabezpečiť bezchybné služby, ale aj starostlivosť.

Na plesy volia jednoduché úšesy

Mladé ženy uprednostňujú jednoduchosť. „Je to väčšinou bez ozdôb. Robíme veľké vlny a pletené vrkoče,“ J. Mrázová upozorňuje, že účes na ples vždy doladia s plesovou róbou. Zrelšie dámy volia vypnuté účesy, vlasy si prídu upraviť, či jednoducho len vyfúkať. Ako dodáva, do kaderníckeho kresla si väčšinou chodia sadnúť s jasnou predstavou a donesú si aj obrázok účesu. Komlikovné výčesy si už nepýtajú. „Fičia jednoduché drdoly,“ opisuje. Všetko závisí od typu vlasov, či má žena riedke, husté vlasy alebo od dĺžky vlasov. Pri kratších sa nedá toľko experimentovať, kadernícky salón Janky Mrázovej si však vie poradiť aj s týmto.

Najkrajšou ozdobou sú zdravé vlasy

Ak si zákazníčky želajú ozdobu do vlasov doladiť k šatám, vždy sa dá niečo vymyslieť. Do módy sa čoraz viac dostávajú rôzne ozdobné čelenky s gumičkou. Tieto čelenky slúžia, ako skvelý doplnok na vytvorenie akéhokoľvek účesu. Tento účes sa hodí na špeciálnu príležitosť aj ako ples. „Najlepšie vyzerajú zdravé vlasy, a preto je potrebné dodať vlasom hydratáciu, vitamíny, lesk alebo ostrihať poškodené končeky, či zafarbiť pred plesom,“ dodáva na záver Kadernícky salón Janka na ulici Š. Kukuru.

Foto: ilustračné

Môže vás zaujímať:

Ženy majú v Michalovciach navrch: Najnovšie čísla, ktoré vás budú zaujímať!

Michalovce rozpláli vášnivá Carmen: Podmaniť si nás chce cigánskymi diablami

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM