Rôzne

Prvý májový týždeň láka za zábavou a oddychom: Tipy, ako si ho užiť v Michalovciach a okolí

Prísť po náročnom pracovnom dni na iné myšlienky môže pomôcť jedna zo zaujímavých akcií. Pozrite si prehľad tých, ktoré sa v našom meste a okolí budú konať počas nasledujúcich dní.

Ilustračný obrázok k článku Prvý májový týždeň láka za zábavou a oddychom: Tipy, ako si ho užiť v Michalovciach a okolí
Zdroj: Dnes24.sk

Prednáška v knižnici

2. mája o 16:00, Zemplínska knižnica G. Zvonického

Miestny klub Michalovce Českého spolku Košice vás pozýva na prednášku spojenú s besedou Národnostná politika Rakúsko-Uhorska a jej vplyv na vznik a exitenciu 1. ČSR. Prednášajúcim bude Miroslav Schýbal.

AMFO 2016

5. mája o 16:00, ZOS Pozývame vás do galérie Zemplínskeho osvetového strediska v Michalovciach na slávnostnú vernisáž postupovej súťaže a výstavy neprofesionálnej fotografie AMFO 2016. Vernisáž a vyhodnotenie súťaže sa uskutoční 5. mája 2016 o 16,00 hod. Pre verejnosť je výstava sprístupnená v Galérii ZOS od 3. do 17. mája 2016.

Pietny akt kladenia vencov

6. mája o 10:00, Cintorín Červenej armády – Hrádok

Mesto Michalovce, SZPB a Okresný úrad Michalovce vás pozývajú na Pietny akt kladenia vencov pri príležitosti 71. výročia víťazstva nad fašizmom o 10:00 hod. na Cintorín Červenej armády – Hrádok.

Ver(ej)ný Milenec

6. mája o 19:00, MsKS MsKS Michalovce uvádza v piatok, 6. 5. 19:00 divadelnú komédia v troch dejstvách. Usadený majiteľ reštaurácie už nedokáže po 22 ročnom manželstve odolávať pokušeniu a vyberie sa na neprebádanú cestu do sveta milostných románov.

Zemplínska heligónka

7. mája o 14:00, vo veľkej sále Mestského kultúrneho strediska v Michalovciach Mesto Michalovce, Dom Matice slovenskej, Mestské kultúrne stredisko Michalovce a Zemplínske osvetové stredisko v Michalovciach pozývajú všetkých priaznivcov do Michaloviec. III. ročník nesúťažnej prehliadky pod názvom ZEMPLÍNSKA HELIGÓNKA 2016 sa uskutoční 7. mája 2016 o 14.00 hod. vo veľkej sále Mestského kultúrneho strediska v Michalovciach pod záštitou primátora mesta Michalovce Mgr. Viliama Záhorčáka.

Môže vás zaujímať:

Takto to kedysi v Michalovciach vyzeralo: Prvomájové oslavy v období socíku! FOTO

Michalovčania sú pod drobnohľadom: Tipnite si počet kamier v meste a okolí

Ako naše mesto mení tvár: 5 miest v Michalovciach, ktoré by ste pred pár rokmi nespoznali, FOTO

Na Šírave sa pripravuje veľké retro prekvapenie: Máte ešte starú nafukovačku? :)

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM