Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Zoznámte sa s nimi aj vy: Články, ktoré počas týždňa najviac pútali pozornosť

Ďalší týždeň je na konci a to je ten pravý čas sa za ním obzrieť. Prinášame vám 5 článkov, na ktoré sa počas neho na našom spravodajskom webe klikalo najviac.

Ilustračný obrázok k článku Zoznámte sa s nimi aj vy: Články, ktoré počas týždňa najviac pútali pozornosť
Zdroj: Dnes24.sk

Pieskové sochy

V rekreačnom stredisku Kaluža neďaleko móla čakajú na návštevníkov pieskové sochy. Pieskové diela budú čakať na návštevníkov Šíravy počas celých letných prázdnin. Materiál je prispôsobený na to, aby vydržali dva mesiace. Sochy sú súčasťou akcie Pieskové kráľovstvo, na ktoré bude nadväzovať séria sobotných podujatí pre deti od 8. júla až do 12. augusta v čase 15:00–18:00.

Kandráčovci na Šírave

Slovenské more pohostí Kandáčovcov v jedinečnej atmosfére Amfiteátra Zemplínska šírava. Príďte si vypočuť najznámejšie hity kapely pod vedením primáša Ondreja Kandráča za podpory úžasných speváčok Moniky Kandráčovej a Marianny Železnej. Na šíravskom amfiteátri vystúpia známe mená hudobnej scény. Kandráčovci sa už chystajú na koncert, ktorý sa uskutoční v piatok 21. júla o 18.30 hod.

Letné kino pod hviezdami

Šíravský amfiteáter prichystal pre nadšencov sledovania filmov pod holým nebom aj v tomto roku bohatý program. Počas júla si budú môcť návštevníci vychutnať kinematografiu rôznych žánrov. Letné kino bude v tomto mesiaci premietať filmy od 21:15 hod. Pozrite si kompletný prehľad chystaných filmov.

Atraktívne plány Michaloviec

Mesto má atraktívne plány. Vízia mesta je vytvorenie cyklotrasy od centrálnej mestskej zóny s možnosťou napojenia na plánovanú cyklotrasu okolo Šíravy." V plánoch budúcej cyklotrasy mesto Michalovce myslí aj na dopravné značenie existujúcich spevnených komunikácií na Ulici partizánskej. V metropole Zemplína by chceli vybudovať cyklochodník od ukončenej zástavby rodinných domov Ulice partizánskej až po koniec katastra Stráňany v lokalite Biela hora.

Rednex zavítajú na amfik

Amfiteáter na Zemplínskej šírave bude hostiť zvučné mená slovenskej hudobnej scény ako Horkýže Slíže, Gladiátor, Desmod, Smola a Hrušky, Nika Karch či Heľenine Oči. Túto slovenskú zostavu však doplní aj zahraničný ťahák – švédska kapela Rednex. Dokonca chcú na Šírave natočiť aj nejaké zábery do nového videoklipu. Prípravy na Amfik Šírava fest vrcholia. Podujatie sa uskutoční 14. a 15. júla na šíravskom amfiteátri.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM