Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Ako si najlepšie užiť víkend? TOP podujatia v Michalovciach a okolí

Počas víkendu môžete zažiť tvrdé zápasy v bahne alebo vidieť miss mokré tričko. V metropole Zemplína bude tradičný jarmok a tisíce motorkárov. Nezmeškajte ani folklórne slávnosti v meste alebo zápasy pod holým nebom na Šírave.

Ilustračný obrázok k článku Ako si najlepšie užiť víkend? TOP podujatia v Michalovciach a okolí
Zdroj: Dnes24.sk

Motozraz Sveta motocyklov 2015

štvrtok – sobota

Šírava, stredisko Lúč

Tisíce motoriek a nezabudnuteľná atmosféra čaká na návštevníkov počas víkendu na motozraze na Šírave. V stredisku Hôrka sa koná už štrnásty ročník podujatia s názvom Motozraz Sveta motocyklov, ktoré patrí k najväčším stretnutiam motocyklových nadšencov v strednej Európe. Motorkári pozdravia aj ľudí na Námestí osloboditeľov v Michalovciach o 16. hodine. Následne bude program pokračovať, od 18. hod. na Šírave. Oveľa viac o zaujímavom programe sa dočítate v článku Na medzinárodný motozraz na Šírave mieri aj dakarista Jakeš: Nebude chýbať guľa smrti a to nie je všetko!

Fightmania 3

piatok, 20:00

Amfiteáter Šírava

S podtitulom a hlavičkou FIGHTMANIA 3 … YOUNG GUNS je podujatie, ktoré má za úlohu prezentovať a ponúknuť možnosť mladým a začínajúcim bojovníkom štartovať svoju kariéru v MMA. Celý event prebehne formou galavečera za účasti divákov, sprievodného fotenia, váženia a prezentácie zápasníkov. Možnosť dostanú najmä zápasníci, ktorí sa zúčastňujú akcií pod hlavičkou WFMC SLOVAKIA. Na podujatí prebehnú aj titulové zápasy. Prvýkrát bude udelený titul a opasok šampióna WFMC PRO MMA v niektorých váhových kategóriách.

Zemplínsky jarmok

piatok – sobota

centrum Michaloviec a bočné uličky

Od 9. hodiny do 19-tej sa v programe jarmoku predvedie divadlo Babadlo z Prešova, Divadlo z domčeka, Divadlo hudby, Peter Bažík, spevácky súbor Tarnavčan, hudobno-tanečná show Čarovné ostrohy –tribúna pri MsÚ. Pred parkoviskom MsKS bude pre návštevníkov otvorená ulička remesiel. Čítajte viac v článku Zemplínsky jarmok za dverami: Námestie zaplaví viac ako 170 stánkov, toto všetko nás čaká!

Letný streetbal 2015

sobota, od 8:00

v areáli základnej školy P. Horova (8. ZŠ) na Ul. Kpt. Nálepku v Michalovciach

BK Michalovce, mesto Michalovce spoločnosť SUZUKI a OZ Zober loptu, nie drogy vás pozývajú na 7. ročník michalovského streetballu, ktorý sa bude konať v rámci 46. ročníka Zemplínskeho jarmoku v sobotu dňa 15. 8. 2014 od 8.00 hod. v areáli Základnej školy P.Horova (8.ZŠ) na ul. Kpt.Nálepku v Michalovciach.

Zemplínske slávnosti

sobota – nedeľa

Námestie Michaloviec

Súčasťou jarmoku sú už tradične aj folklórne slávnosti. Tentokrát sa pokúsime o svetový rekord v tancovaní karičky, do ktorej sa môžu zapojiť všetci návštevníci od 15. – 17. hodiny. Na tribúne sa predstavia súbory Hatalovčan, Rakovčan, Harčare a Harčarki, Laborec, Zemplín, Svojina, Jurošík i Hňojňare z Mihaľovec.

Pozrite si aj galériu fotiek z minulých ročníkov Miss mokré tričko na šíravskom motozraze. Viac o programe v článku.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM