Správy

Pozrite si témy, ktoré zarezonovali v Michalovciach a okolí: 5 top spravodajských momentov celého týždňa

Aj v uplynulých dňoch to v našom meste a jeho okolí žilo. My sme vybrali 5 udalostí, ktoré u našich čitateľov najviac rezonovali. Pozrite si načítanejšie články celého týždňa.

Ilustračný obrázok k článku Pozrite si témy, ktoré zarezonovali v Michalovciach a okolí: 5 top spravodajských momentov celého týždňa
Zdroj: Dnes24.sk

Potešujúca správa pre východniarov. Priama letecká linka do európskeho veľkomesta už čoskoro! Už o pár dní pasažieri po prvý raz odletia z košického letiska priamo do ďalšej z metropol. Prevádzku novej linky sľubuje prepravca s frekvenciou dvakrát týždenne.

Čítajte tu:

Potešujúca správa pre východniarov: Priama letecká linka do európskeho veľkomesta už čoskoro!

Pred pár dňami sme vám priniesli článok o nešťastnej tragédii, ktorá sa podľa polície odohrala pod kolesami neznámemu vodičovi. Ten podľa nich zrazil cyklistu (†66), následne ho odtiahol z cesty a ušiel. Tragická dopravná nehoda je už objasnená.

Čítajte tu:

Otrasný prípad vodiča, čo zrazil cyklistu (†66) a ušiel, má šialené pokračovanie: Aha, čo spravil Mišo (28) so svojim BMW!

Niektorých obyvateľov trápilo, kde skončilo viac ako 10 tisíc ton odpadu z demolácie, ktorú realizovala michalovská nemocnica. Pre našich čitateľov sme zistili, ako s odpadom naložili. Počas búrania skeletu nedostavanej nemocnice sa vynieslo neuveriteľných 12 500 ton odpadu. Pracovníkom v tom pomáhali nákladné autá, ktoré sa museli niekoľkokrát otočiť.

Čítajte tu:

Michalovčania netušili, kam sa vyváža odpad z michalovskej nemocnice: Vieme, kde skončilo vyše 12 000 ton sute

Martin z Michaloviec podľa polície spôsobil autonehodu, pri ktorej sa síce nik nezranil, no mladík aj tak na tento den tak skoro nezabudne. Michalovskí policajti realizovali v utorok (6. 10.) dopravnú nehodu v obci Jovsa, po ktorej u vodiča zistili požitie alkoholu, v tzv. super rýchlom konaní.

Čítajte tu:

Martin (25) z Michaloviec si poriadne zavaril: Nabúral audinu, prišli policajti a s nimi ďalšia zlá správa…

Zemplínske Tesco dostalo obrovskú pokutu. Supermarketu vyrubili milión eur! Spoločnosť Tesco Stores, a. s., dostala od Štátnej veterinárnej a potravinovej správy (ŠVPS) SR ďalšiu pokutu vo výške 1 milión eur, a to za nedostatky zistené pri úradnej kontrole potravín.

Čítajte tu:

Zemplínske Tesco dostalo obrovskú pokutu: Supermarketu vyrubili milión eur!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM