Rôzne

SÚHRN TÝŽDŇA: Pozrite si 5 najklikanejších článkov v jednom balíku

Poobhliadnite sa spolu s nami za končiacim sa ďalším marcovým týždňom. V jednom balíku vám prinášame päticu najklikanejších článkov nášho portálu.

Ilustračný obrázok k článku SÚHRN TÝŽDŇA: Pozrite si 5 najklikanejších článkov v jednom balíku
Zdroj: Dnes24.sk

Jarné upratovanie v Michalovciach

Veľkoobjemové kontajnery na objemný odpad môžete v Michalovciach nájsť rozmiestnené v dňoch od 20. marca do 21. apríla. Môžete sa tak počas jarného upratovania zbaviť nepotrebných vecí. Pozrite si, kde presne.

Deti môžu nocovať na netradičnom mieste

Deti v Michalovciach môžu zažiť v Zemplínskej knižnici G. Zvonického naozaj zaujímavé chvíle. Knižnica sa totiž zapojí do medzinárodného podujatia Noc s Andersenom. Podujatie je zamerané na podporu čítania a propagáciu detskej literatúry. Bohatý program a spanie priamo v michalovskej knižnici sa uskutoční 31. marca. Štartuje sa o 16. hodine a program potrvá až do nasledujúceho rána.

Zaujímavé fakty

V strede nášho námestia stojí budova Mestského úradu v Michalovciach. Okrem toho, že v nej sídlia úradníci i samotný primátor, konajú sa tam aj rôzne aktivity ako napríklad prijímanie vzácnych hostí, oceňovanie Michalovčanov a iné. Vedeli ste však aj tieto fakty, ktoré s ňou súvisia?

Veľkonočná atmosféra

Už od nepamäti boli zdobené vajíčka symbolom veľkonočných sviatkov. V Michalovciach už čoskoro budú k videniu všakovaké originálne kraslice. Ľudia z regiónov východného Slovenska, na výstave, ktorá sa chystá v Michalovciach, predstavia svoje kraslice. V budove Zemplínskeho osvetového strediska sa uskutoční výstava pisaniek, na ktorej verejnosť môže obdivovať zručnosť výrobcov veľkonočných vajíčok.

Blížia sa zápisy do škôl

Nastupuje vaše dieťa tento rok do škôlky alebo školy? Nezabudnite sa pozrieť, kedy v našom meste prebehnú zápisy. Termíny sa už blížia. Kedy budú prebiehať? Aj to si môžete pozrieť v našom článku , ktorý sme vám priniesli počas týždňa.

Foto: ilustračné

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM