Zuzana Ročeňová Správy

TOP 7 udalostí týždňa: Otvorenie nového kruháča aj netradičná stredoveká svadba na hrade

Ďalší týždeň ubehol ako voda a priniesol mnoho zaujímavého. My sme sa pozreli na udalosti, ktoré najviac zarezonovali v Michalovciach. Čo všetko zaujalo našich čitateľov? Tu je PREHĽAD.

Ilustračný obrázok k článku TOP 7 udalostí týždňa: Otvorenie nového kruháča aj netradičná stredoveká svadba na hrade
Zdroj: Dnes24.sk

Deväť okružných križovatiek robí v Michalovciach cesty bezpečnejšími. Slávnostné otvorenie a uvedenie do prevádzky má za sebou aj tá ostatná, ktorá si vyslúžila prívlastok najväčšia v našom meste. Viac o novom kruháči sa dočítate v článku – V Michalovciach jazdíme už oficiálne po novom: Slávnostne otvorili najväčší kruháč v meste! FOTO

Kráska zo Zemplína zabojuje vo finále pozoruhodnej súťaže krásy. Viac o Grétke (21) a samotnej súťaží, sa dočítate po kliknutí na článok – Pozrite si FOTKY Grétky (21) zo Zemplína: Táto kráska zabojuje vo finále pozoruhodnej súťaže krásy!

Pravá posvadobná hostina, ktorá sa niesla v stredovekom duchu sa konala na Vinianskom hrade. Čerství mladomanželia vymenili civilné oblečenie za kostýmy hradných pánov. O tom koľko hostí sa zabávalo na netradičnej hostine sa môžete dočítať v článku – Svadobná zábava na Vinianskom hrade OBRAZOM: Nechýbali dobové kostýmy i sláčikové kvarteto

Na súťaži Kuchár Zemplína 2014, ktorá sa konala v uplynulých dňoch, sa predviedli a bodovali mladší i starší účastníci, ktorí to v kuchyni naozaj vedia. Kto sa umiestnil na prvých miestach? Viac o kuchároch, za ktorých sa rozhodne nemusíme hanbiť sa dozviete v tomto článku – Rozbalili to naplno: Títo kuchári zo Zemplína to s vareškou naozaj vedia!

Hudobnú scénu ovládol nový hudobný štýl! V nedeľu uzrel svetlo sveta nový videoklip v podaní michalovskej dvojice NIXON&MONET. Ide vôbec o prvý klip na Slovensku k novému hudobnému štýlu Hardtrap. Vypočujte si novú skladbu mladých Michalovčanov – Nový hudobný štýl a prvý VIDEOKLIP: Na scénu prichádzajú chlapci z Michaloviec!

Ďalší mesiac bohatý na kultúrne podujatia je tu. V ponuke sú výstavy, koncerty či divadlo. Prehľad, čo všetko sa bude v novembri v našom meste diať si môžete naštudovať v tomto článku – Už teraz si zapisujte do kalendárov: PREHĽAD, čo nás čaká v novembri v Michalovciach!

Policajti si v našom meste posvietili na cyklistov v centrálnej mestskej zóne. Poniektorí sa nevyhli upozorneniam a kontrolám! Aký je najčastejší priestupok michalovských cyklistov? Viac sa dočítate v našom článku – Michalovskí policajti v akcii: V meste prebehla špeciálna kontrola cyklistov, toto je ich najčastejší priestupok!

Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM