Šport

Letný streetball v Michalovciach s novinkou pre rodiny: Kto bude novým kráľom?

Letný streetball sa v Michalovciach stáva z roka na rok populárnejším. Prekročil hranice regiónu a láka športovcov nielen z celého Slovenska, ale aj zahraničia. Diváci tak vidia atraktívne zápasy a nielen to.

Ilustračný obrázok k článku Letný streetball v Michalovciach s novinkou pre rodiny: Kto bude novým kráľom?
Zdroj: TASR

Aj tento rok vás Prvý basketbalový klub v Michalovciach (1.BK Michalovce) a mesto Michalovce pozývajú na 8.ročník michalovského streetballu, ktorý sa bude konať v rámci 47. ročníka Zemplínskeho jarmoku v sobotu 20 augusta od 8. hodiny v areáli Základnej školy Pavla Horova (8.ZŠ) v Michalovciach.

Aj pre rodiny s deťmi

V Michalovciach sa stretnú fanúšikovia streetbalu všetkých vekových kategórií. Tí, ktorí môžu si zahrajú, tí, ktorí nemôžu, prídu povzbudzovať. Hrať sa bude v niekoľkých kategóriách. Prihlášku, pravidlá a podmienky registrácie záujemcovia nájdu na www.1bkmi.sk. Systém turnaja bude podľa organizátora upresnený podľa počtu prihlásených družstiev. Tradičné podujatie s výbornou atmosférou sa rok čo rok teší zvýšenej popularite nielen v meste ale aj v okolí. Neváhajte a príďte sa zabaviť. Pre každého účastníka je pripravené nielen tričko.

Čítajte tiež: Klobúk dole, tréner: Pod košom sa to len tak hemžilo, stovky detí na michalovskej palubovke! FOTO

Zahrať si môžu i tí najmenší, ktorých čakajú športové hry. Počas podujatia sa uskutočnia ďalšie zaujímavé súťaže nielen v presnosti, ale aj obratnosti a člnkovom behu pre najmenších. „Aj tento rok sa na vás tešíme v kategórii Rodina, kde si môžu zašportovať aj rodičia s deťmi,“ uviedol organizátor.

Prekonáme rekordnú účasť?

Vlani sa streetball cupu zúčastnilo 39 družstiev so 123 hráčmi, ktorí súťažili vo 8 kategóriach. Rok 2015 bol rekordným v počte účastníkov. Už tradične najlepšie obsadenie mala podľa usporiadateľa kategória open mužov. V priebehu turnaja prebehli individuálne súťaže o najlepšiu dvojicu trojkárov a súťaž v trestných hodoch. U najmenších prebehla súťaž v člnkovom behu a súťaž v trestných hodoch. V hlavnej kategórii mužov zvíťazilo družstvo TYTANIC z Užhorodu a v ženskej kategórii družstvo ANTIBETA.

Môže vás zaujímať:

Lúč a Vinné o novinkách a poplatkoch: Pripravuje sa aj rekonštrukcia, ktorá poteší

Aktivisti rozbehli petíciu súvisiacu so spoplatnením parkovania: Čo na to radnica?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM