Rôzne

Rýchly prehľad TOP správ: Ničivá búrka, plus ďalšie hity

Za nami je ďalší týždeň a s ním aj množstvo zaujímavostí, ktoré sa v udiali v metropole Zemplína. Ak ste si ich nechali ujsť, neváhajte a dobehnite zameškané.

Ilustračný obrázok k článku Rýchly prehľad TOP správ: Ničivá búrka, plus ďalšie hity
Zdroj: Dnes24.sk

Búrka sa poriadne vyzúrila aj v okolí Michaloviec

Obce v michalovskom okrese sa ešte spamätávajú z ničivej búrky. V dedinách spôsobili krúpy nemalé škody. Ako to tam aktuálne vyzerá?

Ocenenie z rúk primátora

Michalovská radnica bola dejiskom slávnostného udeľovania cien žiakom, ktorí sa svojou prácou a pôsobením v našom meste zaslúžili o dobré meno Michaloviec. Pozrite, kto všetko si prebral ocenenie z rúk primátora .

Michalovce čaká horúce kultúrne leto

Zahraniční interpeti, tradično netradičné hudobné zoskupenia či ďalšie pokračovanie obľúbeného špacírovania sa po meste. Metropolu Zemplína čaká bohaté kultúrne leto, ktoré vyvrcholí jarmokom. Koľko vás podujatia budú stáť?

Bláznivé svadobné fotky

Každý pár chce mať čo najkrajšie fotky zo svojho veľkého dňa. Nie všetci však siahajú po klasike. Tak je to aj s niektorými snúbencami z Michaloviec a okolia.

Námestím sa prechádzali slony

Michalovčania neverili vlastným očiam. Po pešej zóne sa prechádzali obrovské slony indické. Okoloidúci rýchlo vyťahovali mobily a majestátne zvieratá si začali fotiť.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM